banneer
Dom > o nas


330701206778938148.jpg

Ki plujejo pod razsvetljavo, vodilni proizvajalec zunanje svetlobe na Kitajskem, si prizadeva za inovativne blagovne znamke, odvisno od naše prednosti močne tehnologije.

Znanost bo ustvariti prihodnost. V 2015 Flying osvetlitev nastavite povezavo strateško sodelovanje s kitajske akademije znanosti (CAS), ki stoji za najvišjo raven znanosti in tehnologije na Kitajskem. V začetku 2016 Flying razsvetljavo objavljen nov izdelek LED visoko BAY svetlobe z AC neposredno vožnjo. Nove izključne tehnologijo LED AC neposredno vožnje prihajajo neposredno iz CAS in odprite trend v LED osvetlitev industrije. Glede na dolgoletne izkušnje na ulice svetlobe proizvajajo ter razvijajo, leta 2016 Flying razsvetljavo objavila svoje inteligentne ulica svetlobo in revalent sistem. Zorjenega tehnologijo in obilo izkušenj pritegnili veliko fucos po vsem svetu.


Imamo obrat več kot 3000 M2 in dve trgovinah odprtino v Guzhen mesto, mesto luči. Popolnoma 200-300 delavcev, 15-20 R&D štabi in več kot 20 trženje štabi. Se ISO9001 ter ISO 14001 podjetje, Flying razsvetljava zagotavlja visoke kakovosti, zanesljivi in zelena LED zunanji luči strankam tako doma in v tujini.

Flying razsvetljavo ročaji na celovit spekter LED, luči, vključno z visoko zaliv LED luči, solarne ulične svetilke, LED uličnih svetilk, Kitajskem slogu svetilke, Magnolia svetilke, LED krajine luči, LED vrt luči, svetilke za rast rastlin in LED krajine razsvetljavo rešitve.

Imamo vedno širi seznam zelo srečna doma in v tujini strank. Dejstvo je, gremo korak naprej, kjer OEM in ODM naročil za velike projekte kjer edinstveno specifikacije se zahtevajo.