banneer
Dom > Izdelki

LED High Bay toplotni odvodnik

Podrobnosti izdelka

FAQ:

V: Kako je življenjska doba LED svetilke z visoko svetilnostjo z direktno vožnjo?

O: Zahvaljujoč tehnologiji AC neposredne vožnje, odpravlja stikalno napajanje, ki vpliva na življenjsko dobo LED svetilke. Prav tako prihranijo enote za shranjevanje energije (npr. Elektrolitski kondenzatorji, transformatorji itd.) In visokonapetostne napajalne naprave (npr. Tranzistorji moči, tranzistorji MOS itd.). Posledično zmanjšuje izgubo pri vožnji in povečuje energetsko učinkovitost. Življenjska doba vožnje se lahko resnično ujema z LED kroglicami. Pod dobrim sistemom toplotnega odvoda lahko življenjska doba LED svetilke visoke svetilke v celoti doseže 50000 ur in več.

V: LED svetilka High Bay z direktno vožnjo AC je neizolirana, ali je varna?

O: Večina LED luči z majhno močjo LED na trgu, ki imajo stikalne naprave, uporabljajo neizolirano topologijo. Navsezadnje je izolirano stikalno napajanje relativno manj učinkovito, večje in drage v stroških.

Poleg tega 100% naših AC luči za direktno vožnjo izpolnjuje varnostne standarde in okrepi izolacijski preskus.

V: Ali lahko vaš trg AC z direktno vožnjo visoko svetilko prizna z vidika svetlobnega pramena?

O: Do danes ni nobenega dokaza, da je 100 Hz svetlobni utrip škodljivo za človeško telo. Naši izdelki so vsi opravili Japonsko in ZDA LED standard. Poleg tega imamo tudi ne-flicker rešitev, ki dodaja elektrolitske kondenzatorje in so opravili CCC, CE certifikat.

================================================== ================================

Naša glavna kompetenca

1.Tehnična platforma

Podprto s CAS (Kitajska akademija znanosti), USTC (Univerza za znanost in tehnologijo Kitajske) in Inštitut za tehnološki napredek USTC smo popolnoma integrirali tehnično rešitev G13 v naše modele svetlobne učinkovitosti EPC (Energy Performance Contracting).

2. Osnovna tehnologija izdelkov

A. Enostavna, resnično energetsko učinkovita in zanesljiva:

Enostavna in nižja cena:

Brez stikalne napetosti, shranite namestitev gonilnika in napajalnega polja.

Resnično energetsko učinkovita in zanesljiva:

V primerjavi z navadnim LED svetilko ima naš visokofrekvenčni pas LED za direktno vožnjo višjo svetlobno učinkovitost, višji faktor moči, višji optični pretvorbeni faktor, nižjo amortizacijo lumina (LD), manj obratovalnega toka in daljšo življenjsko dobo.

Ima manj kot 3% amortizacije lumena na leto in manj kot 20% amortizacije lumena za 8 let. Resnično smo zeleni in energetsko učinkoviti!

B. Varna, zanesljiva in garancija

Vse visoke lučne luči so zasnovane kot širok razpon napetosti in z OPC (prenapetostni zaščitni krog), da prilagodijo nihanje napetosti in različne regije.

Naša LED svetilka z visoko svetilnostjo ima varistorje, da se izognemo grmi in valovi, ima varovalko, ki ščiti pred prevelikim tokom in prekomerno segrevanjem. Izolacija toplotne folije za preprečevanje uhajanja. In vsi so opravili CE, CCC, RoHS, UL, FCC certificiranje!

Nadzor temperature: 40 ° C, MOS tranzistor in IC so ločeno pritrjeni na

Zagotoviti stabilno delovanje IC.

Garancija: Do pet let

C. Globalni edini zastopnik tehnologije neposredne vožnje AC s strani CAS

D. Industrijski trend: visoki zaliv AC direktne vožnje je nepovraten trend, v bližnji prihodnosti bo zagotovo postal glavni trg na trgu!


Želite, da bi na debelo vodili visoko utežni hladilnik, izdelan na Kitajskem po nizki ceni od enega vodilnih svetilk proizvajalca in dobaviteljev High Bay Light Fittings? Opremljen s tako produktivno tovarno, je FLYING LIGHTING vedno na voljo.

Povpraševanje