banneer
Dom > Izdelki

LED visoko zaliv svetlobe stanovanj

Podrobnosti izdelka

FAQ:

Q: Kako življenjska doba LED visoko zaliv svetilke z AC neposredno poganja tehnologije?

A: Zahvaljujoč AC neposredno vožnje tehnologije, odpravlja preklapljanje napajanja, ki vpliva na življenjsko dobo LED svetilke. Shrani tudi enote za shranjevanje energije (npr. elektrolitskih kondenzatorjev, transformatorji, itd) in visoke trenutne moč naprave (npr. moč tranzistorji, MOS tranzistorjev, itd). Posledično zmanjšuje izgubo vožnje in povečuje energijsko učinkovitost. Življenjska doba vožnjo lahko resnično tolikšna, kot LED kroglice. Pod sistem upravljanja za dober odvod toplote, življenjska doba LED visoko zaliv svetilke celoti doseči 50000 ur in več.

Q: LED visoko Bay svetilke z AC neposredno, vožnje tehnologije je neizolirani, tako je to varen?

A: Večina nizke porabe LED visoko zaliv luči na trgu ki preklapljanje napajalniki uporabo neizolirani topologije. Konec koncev, izolirane preklapljanje napajanja je relativno nižje učinkovitosti, večji v velikosti in dražje v stroške.

Poleg tega 100 % naših AC neposredno vožnjo visoko zaliv luči izpolnjevati standard varnosti in okrepili izolacijski test.

Q: Lahko vaš AC neposredno vožnje visoko zaliv svetilke sprejme na trgu v smislu žarek utripanja?

A: Do sedaj, ni nobenega dokaza, da je 100Hz žarek utripanja škodljivih za človeško telo. Naši izdelki so vse opravili Japonske in nas LED standardne. Poleg tega imamo tudi ne-utripanja rešitev, ki sešteje elektrolitskih kondenzatorjev in opravili CCC, CE certificiranje.

==================================================================================

Naša glavna stroka

1. izdelek jedro Technology

A. Preprosto, resnično učinkovita in vzdržljive:

Preprost in nižje stroške:

No preklapljanje napajanja, razen namestitev voznika in sila škatla.

Resnično učinkovita in vzdržljive:

V primerjavi z redno LED svetilke, naše AC neposredno vožnje LED visoko bay ima večji svetlobni izkoristek, višji faktor moči, večji optični konverzijo razmerje, nižje lumen amortizacije (LD) manj delujejo tekoče in daljše življenjske dobe.

To je manj kot 3 % lumen amortizacije na leto in manj kot 20 % lumen amortizacije za 8 let. Mi smo resnično zelena in energetsko učinkovita!

B. Varno, zanesljivo in garancija

Vse visoke zaliv luči so oblikovani kot širok napetosti obsega in z OPC (prenapetostno zaščito vezja) za prilagoditev napetostnih nihanj in različnih regijah.

Naše visoko zaliv svetilke LED je varistors, da bi se izognili grmenje in val, je varovalka za zaščito pred prekomerno toka in preveč toplote. Izolacija toplotnih film za preprečevanje uhajanja. Pošiljali so vse CE, RoHS, CCC, UL, FCC certifikacijo!

Nadzor nad dvig Temperature: 40 ° C, MOS tranzistor in ZP so nameščeni ločeno za

zagotoviti stabilno delovanje IC.

Garancija: Čim dlje kot pet let

C. Globalno edini zastopnik AC neposredno vožnjo tehnologije CAS

D. Industrija Trend: AC neposredno vožnje LED visoko bay je nepopravljive trend, bo zagotovo postala mainstream izdelek na trgu v bližnji prihodnosti!


Povpraševanje